Selecteer een pagina

Anafylactische shock & Kwadratering van laxatie

maak jezelf Los waar je Vast zat!

Anafylactische shock & Kwadratering van laxatie wat is dat?

De kwadratering van laxatie is de manier waarop je een spier in ontspanning krijgt. Laxatie is het losmaken, dus de kwadratering van laxatie gebruik je waar je trianguleert (iets driehoekig maakt) om geen ontspanning toe te laten. Wanneer je een stramme plek in jouw lichaam hebt, zal het laten lopen van dit kwadratering van laxatie proces beginnen de gespannen delen in het spierstelsel van het lichaam los te maken.

Wordt er veel over jouw geoordeeld? Voel je dat je daarme vastzit in deze relaiteit, terwijl je dat helemaal niet wilt? Voel je dat je lichaam daar ‘last’ van heeft, alsof het de oordelen van een ander ‘voelt’? Dan is dit proces voor jou!

Door alle oordelen op je gericht, gaat je lichaam in een ‘kramp’ staan, waardoor je niet meer of minder ‘stroomt’. Dit kan je oplossen met dit bodyProces waarin we dit ontsluiten! Wees vrij van de oordelen van anderen en de resonantie hiervan op en in jouw lichaam. Hoeveel moois kn jou dit geven? 

Ook iemand met strakke, samengetrokken spieren zal er een element van anafylactische shock op hebben, en dit proces kan helpen. Telkens als er sprake is van een vorm van trauma (letsel), is er een goede kans dat dit anafylactische shock proces daarop zal werken. De shock kan dus ook voortkomen uit oordelen of opgelegde gezichtspunten van anderen. Als je een ongelooflijke hoeveelheid aan opgelegde gezichtspunten op je gericht krijgt, dan kan jouw lichaam daarvan ook in shock gaan en zich vastzetten.

 

Anafylactische shock & Kwadratering van laxatie is een goede methode om personen die overtraind zijn, overspannen zijn of zijn geweest, of iets soortgelijks, los te maken. Gebruik dit proces wanneer spieren strak of gespannen zijn of niet willen ontspannen.