Selecteer een pagina

Aroma Touch Ontspannings massage

 

Aroma Touch Ontspannings massage is massage en aromatherapie in één

Aroma Touch Ontspannings massage kenmerkt zich door de zachte ritmische bewegingen van deze massage en bieden het lichaam een weldadige, diepe ontspanning en bevorderen de doorbloeding van de onderliggende weefsels.

 

De Aroma Touch© methode maakt gebruik van de pure en zuivere essentiële oliën van DōTERRA. Door de essentiële oliën met deze bijzondere methode aan te brengen ontspannen de spieren op diep niveau, wordt het immuunsysteem versterkt, van toxische stoffen ontdaan en het zelf genezend vermogen van ons lichaam hersteld. De ontvanger van deze behandeling, ervaart een palet aan zuivere geuren die een positieve en genezende invloed hebben op lichaam en geest.

 

De Aroma Touch Ontspannings massage is verdeeld in 4 primaire stappen:

  1. stress vermindering
  2. verbetering van immuunsysteem
  3. vermindering van ontstekingsreacties
  4. homeostase (zelfregulering)

 

 

 

 

 

 

Iedere stap in het proces maakt gebruik van twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt ongeveer 60 minuten per behandeling. Kom genieten en kom tot rust bij mij op de massage tafel, laat je meenemen door de heerlijke geuren van de essentiële oliën, en  de rustgevende achtergrond muziek.

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van de dōTERRA essentiële oliën. Omdat deze gegarandeerd 100% puur en zuiver zijn, daardoor ook geschikt voor inwendig gebruik. De methode werkt met acht CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) essentiële oliën, waaronder: Balance, Lavendel, Melaleuca, On Guard, AromaTouch, Deep Blue, Wilde Sinaasappel en Pepermunt.

 

Aroma Touch Ontspannings Massage

Wil jij graag deze massage komen ervaren? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.