Selecteer een pagina

Wat is Access Consciousness™

Access Consciousness heeft verschillende tools en technieken die zijn ontwikkeld om je in staat te stellen het leven te creëren dat je altijd al wilde, met als doel om:

  • Bewustzijn en eenheid te creëren op aarde en oordeel te verlagen
  • Access biedt tools om alle soorten en maten van beperkingen op hoge snelheid te veranderen.

Access Consciousness biedt je de tools, vragen en processen die je in staat stellen om met gemak het leven te creëren waar je altijd al naar verlangde. Daarbij geeft het je een andere kijk op het leven en biedt het je alle mogelijkheden om datgene in je leven te veranderen waarvan je dacht dat het niet mogelijk zou zijn. Het gaat ervan uit dat jouw visie jouw leven creëert. Ben je niet blij met je leven, verander je visie.

De tools en technieken van Access Consciousness stellen je in staat om alles met eenvoud, fun en overvloed te creëren om te bereiken wat je wilt.

De Verschillende technieken van Access Consciouness:

 

Access Bars

Een zeer dynamisch en ontspannend proces voor lichaam en geest.

Ga liggen, sluit je ogen, laat gaan en ontvang…

hhhhhh

Body Processing

Tijdens een bodyproces kun je de energie veranderen en die transformeren die zorgt voor de belemmering, beperking, kwaal of ziekte.

Je nodigt het lichaam uit te helen en nieuwe mogelijkheden te creëren.

 

Facelift Practitioner

De Energetische Facelift is een prachtig lichaamsproces van Access Consciousness® waarmee vastgezette energieën welke te maken hebben met veroudering verdwijnen.

Zero Sum of Trauma

Dit lichaamsproces wordt ingezet bij resterende lichamelijke en psychische trauma’s. 

hhhhhh

Anafylactische shock & Kwadratering van laxatie

Het proces wat zorgt voor totale ontspanning in de spieren. Voor sporters die hun spieren overbelasten, mensen die veel lichamelijk werk verrichten en als je veel spanning van energie vastzet in je lichaam door stress en / of verdriet.

 

Herstel van verbondenheid met de aarde

Dit proces zorgt ervoor dat je krachtiger en energieker wordt, dat je de aansluiting en verbondenheid met je lichaam en de aarde herstelt. Dat je blijer wordt, tevreden en gelukkig.
Daarnaast gaan we kijken hoe je meer in balans kunt komen als je echt aanwezig bent in je lichaam.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact met mij op doormiddel van het contactfomulier